Vaše otázky ochrany osobných údajov

Poslaním Top10Supps je slúžiť ako váš najdôveryhodnejší zdroj doplnkov na vašej ceste k zdraviu a zdraviu. Keď používate naše služby, dôverujete nám svojimi informáciami; túto zodpovednosť neberieme zľahka. Pracujeme tvrdo, aby sme ho ochránili, sľubujeme, že budeme plne transparentní, ľahko pochopíme, aby ste mohli byť pod kontrolou.

Tieto Zásady ochrany osobných údajov platia, keď používate naše Služby (opísané nižšie). Jeho cieľom je poskytnúť vám informácie o tom, aké informácie zhromažďujeme, prečo ich zhromažďujeme a ako sa k nim môžete vyjadriť.

Účinné: May 23, 2019


obsah

úvod

Top10Supps.com a / alebo Top10Supplements.com („my“, „my“ alebo „náš“) prevádzkuje webovú stránku https://top10supps.com a / alebo https://top10supps.com (ďalej len „webová stránka“). "Servis").

Môžete používať naše webové stránky rôznymi spôsobmi, to všetko bez prihlásenia alebo vytvorenia účtu. Napríklad si môžete prezrieť naše najobľúbenejšie rebríčky doplnkov, zobraziť ich všetky, prečítať si jednotlivé recenzie produktov, nájsť doplnok podľa kategórie a / alebo podľa cieľa.

Vaše údaje používame na poskytovanie a vylepšenie Služby.

Používaním Služby súhlasíte so zhromažďovaním a používaním informácií v súlade s týmito pravidlami.

Definícia

Nižšie sú uvedené definície kľúčových pojmov, ktoré sa používajú v týchto Zásadách ochrany osobných údajov av našich Zmluvných podmienkach, aby sme vám lepšie porozumeli, čo čítate.ak nie je uvedené inak); Ak máte nejaké otázky, prosím Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, kontaktuj nás.

partnerstvo

V on-line maloobchode je členstvo bežné v marketingu a predaji. V podstate to znamená, že niekto, povedzme Amazon, má webové stránky, kde predávajú výrobky, a platia províziu iným subjektom, ktoré ich posielajú kupujúcim. Takže keď kliknete na odkaz Amazon z našej stránky a kúpite tam niečo, dostaneme platenú províziu (zvyčajne okolo 4%).

Len aby bolo jasné, pobočka NIE JE súčasťou spoločnosti, s ktorou je pridružená. Takto sme v našich názoroch schopní zostať nezávislými a objektívnymi. Prečítajte si naše úplné zverejnenie afilácie pre viac informácií a pre zoznam affiliate programov sa zúčastňujeme.

Algoritmus

Proces alebo súbor pravidiel, po ktorých nasleduje počítač pri vykonávaní operácií na riešenie problémov.

Webové úložisko prehliadača

Pomocou technológie nazvanej HTML 5 to umožňuje webovým stránkam zaznamenávať a ukladať údaje v prehliadači na zariadení. Keď sa používa v režime "lokálneho ukladania", umožňuje ukladanie údajov cez relácie. To umožňuje načítanie údajov aj po zatvorení a opätovnom otvorení prehliadača. Niet pochýb o tom, že ste narazili na to v "Obnoviť Záložky" funkcie prehliadačov.

cookies

Súbor cookie je malý súbor obsahujúci reťazec znakov, ktorý sa odosiela do počítača pri návšteve webovej stránky. Keď stránku znova navštívite, súbor cookie umožňuje tejto stránke rozpoznať váš prehliadač. Súbory cookie môžu nielen rozpoznať, ale aj ukladať vaše preferencie a ďalšie informácie. Niektorí ľudia argumentujú, že cookies pomáhajú pre hladší zážitok z prehliadania.

Ak nie ste jedným z týchto ľudí, môžete nakonfigurovať svoj prehliadač tak, aby odmietol všetky súbory cookie alebo aby vás informoval o odoslaní súboru cookie. Nezabudnite, že niektoré webové funkcie alebo služby nemusia správne fungovať bez cookies.

Riadiaca jednotka údajov

Kontrolór údajov znamená fyzickú alebo právnickú osobu, ktorá (samostatne alebo spoločne alebo spoločne s inými osobami) určuje účely a spôsob, akým sa spracúvajú alebo majú spracúvať akékoľvek osobné údaje. Na účely týchto zásad ochrany osobných údajov sme kontrolórom vašich osobných údajov.

Spracovatelia údajov (alebo poskytovatelia služieb)

Procesor údajov (alebo poskytovateľ služby) znamená akúkoľvek fyzickú alebo právnickú osobu, ktorá spracováva údaje v mene kontrolóra údajov. Môžeme využívať služby rôznych poskytovateľov služieb na efektívnejšie spracovanie vašich údajov.

Predmet údajov (alebo používateľ)

To by si ty. Definovaný ako každý žijúci jednotlivec, ktorý používa našu službu a je predmetom osobných údajov.

zariadení

Zariadenie je počítač, ktorý možno použiť na prístup k službám. Medzi príklady patria stolné počítače, smartfóny, inteligentné reproduktory a tablety.

IP adresa

Toto je vaša digitálna adresa zariadenia, aby som tak povedal. Každému zariadeniu pripojenému k internetu je pridelené číslo známe ako adresa internetového protokolu (IP). Často sa používa na identifikáciu miesta, z ktorého zariadenie pristupuje na internet.

Non-Personally Identifiable Information (Non-PII)

Toto sú informácie, ktoré sú zaznamenané o užívateľoch, takže už neodrážajú alebo neodkazujú na individuálne identifikovateľného používateľa.

Väčšina informácií, ktoré zhromažďujeme, spadá do tejto kategórie. S výnimkou e-mailových adries a pokiaľ nezadáte žiadne osobné údaje v komentároch; alebo ak nie ste prispievateľom, ktorý súhlasil so zdieľaním ich bio, zvyčajne o vás nemôžeme nič povedať.

Osobné informácie

Toto sú informácie, ktoré nám poskytnete a ktoré vás osobne identifikujú, ako napríklad vaše meno, e-mailová adresa alebo iné údaje, ktoré na našej stránke zanecháte a ktoré možno primerane použiť na identifikáciu.

odkazujúceho servera URL

Uniform Resource Locator, známy ako adresa URL sprostredkovateľa, je informácia odovzdaná na cieľovú webovú stránku pomocou webového prehliadača, zvyčajne po kliknutí na odkaz na túto stránku. Adresa URL sprostredkovateľa obsahuje adresu URL poslednej webovej stránky, ktorú prehliadač navštívil.

Citlivé osobné informácie

Týka sa to tém, ako sú dôverné lekárske fakty, rasový alebo etnický pôvod, politické alebo náboženské presvedčenie alebo sexualita.

Protokoly servera

Rovnako ako v prípade väčšiny webových stránok, ktoré navštevujete na dennej báze, naša služba automaticky zaznamenáva žiadosti o stránky, ktoré ste zadali pri návšteve našich stránok. Tieto „denníky serverov“ zvyčajne obsahujú dátum a čas vašej požiadavky, vašu webovú požiadavku, adresu IP, typ prehliadača, jazyk prehliadača a jednu alebo viac súborov cookie, ktoré môžu jedinečne identifikovať váš prehliadač.

Jedinečné identifikátory

Toto je reťazec znakov, ktorý možno použiť na jedinečnú identifikáciu prehliadača, aplikácie alebo zariadenia. Rôzne sa líšia v tom, ako sú trvalé, či môžu byť resetované užívateľmi a ako môžu byť prístupné. Používajú sa na rôzne účely, od zabezpečenia a podvodu až po zapamätanie si svojich preferencií a poskytovanie prispôsobených reklám.

Napríklad jedinečné identifikátory uložené v súboroch cookies pomáhajú zobrazovať obsah vo vašom prehliadači vo vašom preferovanom jazyku.

Informácie Top10Supps zbiera


Na účely poskytovania a zdokonaľovania našich služieb zhromažďujeme niekoľko rôznych druhov informácií na rôzne účely.

Chceme, aby ste presne pochopili, aké typy údajov a prečo.

Najprv si povedzme, čo nezbierame. Nepýtame sa ani nespracujeme vaše:

  • Rasa alebo etnický pôvod
  • Politické názory
  • Náboženské alebo filozofické presvedčenie
  • Členstvo v odboroch
  • Genetické alebo biometrické údaje
  • Zdravie alebo úmrtnosť
  • Sexuálny život alebo sexuálna orientácia

Osobné informácie

Počas používania našej služby vás môžeme požiadať, aby ste nám poskytli určité osobne identifikovateľné informácie, ktoré môžu byť použité na kontaktovanie alebo identifikáciu („osobné informácie“). Osobne identifikovateľné informácie môžu okrem iného zahŕňať:

  • Emailová adresa
  • Súbory cookie a údaje o používaní

Vaše osobné údaje môžeme použiť na to, aby sme vás mohli kontaktovať so spravodajcami, marketingovými alebo propagačnými materiálmi a ďalšími informáciami, ktoré by vás mohli zaujímať. Odhlásiť sa od prijímania akýchkoľvek alebo všetkých týchto oznámení od nás môžete na základe odkazu na odhlásenie alebo pokynov uvedených v každom e-maile, ktorý odošleme.

Jedinečné identifikátory

Môžeme tiež zbierať informácie o tom, ako je služba pristupovaná a používaná („údaje o používaní“). Tieto údaje o používaní môžu obsahovať informácie, ako je adresa internetového protokolu počítača (napr. Adresa IP), typ prehliadača, verzia prehliadača, stránky našej služby, ktoré navštívite, čas a dátum návštevy, čas strávený na týchto stránkach, jedinečný identifikátory zariadenia a iné diagnostické údaje pre správy o zlyhaní a aktivity systému.

Súbory cookie a údaje o sledovaní

Používame cookies a podobné sledovacie technológie na sledovanie aktivity na našej službe a máme určité informácie. Ďalšie sledovacie technológie, ktoré môžu byť tiež použité, sú majáky, značky a skripty na zhromažďovanie a sledovanie informácií a na zlepšenie a analýzu našej služby.

Môžete inštruovať váš prehliadač, aby odmietol všetky súbory cookie alebo aby označil, kedy bol odoslaný súbor cookie. Ak neakceptujete súbory cookie, pravdepodobne nebudete môcť používať niektoré časti našej služby.

Príklady cookies, ktoré používame:

  • Súbory cookie relácie: Používame ich na prevádzkovanie našej Služby.
  • Preferenčné súbory cookie: Používame ich na zapamätanie vašich preferencií a rôznych nastavení.
  • Bezpečnostné súbory cookie. Používame ich na bezpečnostné účely.

Prečo Top10Supps zhromažďuje údaje


Zozbierané údaje využívame na rôzne účely pri budovaní a poskytovaní lepších služieb pre našich návštevníkov.

Uvádzame niekoľko spôsobov, ktorými využívame údaje, ktoré zhromažďujeme:

  • Poskytovať a udržiavať našu službu
  • Informovať vás o zmenách v našej službe
  • Ak chcete, aby ste sa mohli zúčastniť interaktívnych funkcií našej služby, keď sa k tomu rozhodnete
  • Komunikovať s vami a / alebo poskytovať podporu
  • Získať analýzy alebo cenné informácie, aby sme mohli zlepšiť našu službu
  • Monitorovať používanie služby a merať výkonnosť
  • Zistiť, zabrániť a riešiť technické problémy
  • Aby sme vám poskytli správy, špeciálne ponuky a všeobecné informácie o iných tovaroch, službách a udalostiach, ktoré ponúkame, ktoré sú podobné tým, ktoré ste si už kúpili alebo o ktorých ste sa oboznámili, pokiaľ ste sa nerozhodli neprijímať takéto informácie

Všeobecné nariadenie o ochrane údajov EÚ a EHP (GDPR)


Účelom GDPR je chrániť súkromie a osobné informácie obyvateľov EÚ.

Ak ste z Európskej únie (EÚ) alebo Európskeho hospodárskeho priestoru (EHP), právny základ Top10Supps.com na zhromažďovanie a používanie osobných údajov opísaných v týchto Zásadách ochrany osobných údajov závisí od osobných údajov, ktoré zhromažďujeme, a od špecifického kontextu, v ktorom sa nachádzame. zbierať.

Top10Supps.com môže spracovať vaše osobné údaje, pretože:

  • Musíme s vami uzavrieť zmluvu
  • Dali ste nám povolenie
  • Spracovanie je v našich legitímnych záujmoch a vaše práva nie sú prekonané
  • Dodržiavať zákon

Osobné informácie nepoužívame na automatické rozhodovanie.

Vaše práva podľa GDPR

Ako rezident Európskeho hospodárskeho priestoru (EHP) máte určité práva na ochranu údajov. Top10Supps.com si kladie za cieľ urobiť primerané kroky, ktoré vám umožnia opraviť, zmeniť, vymazať alebo obmedziť používanie vašich osobných údajov.

Ak chcete byť informovaní o tom, aké osobné údaje máme o vás a či chcete, aby boli odstránené z našich systémov, kontaktujte nás.

Za určitých okolností máte nasledujúce práva na ochranu údajov:

  • Právo na prístup, aktualizáciu alebo vymazanie informácií o vás: Vždy, keď je to možné, môžete pristupovať, aktualizovať alebo požadovať vymazanie vašich osobných údajov priamo v sekcii nastavení účtu. Ak sa vám nepodarí vykonať tieto kroky sami, kontaktujte nás, aby vám pomohol.
  • Právo na opravu: Máte právo na opravu vašich informácií, ak sú tieto informácie nepresné alebo neúplné.
  • Právo namietať: Máte právo vzniesť námietky voči spracovaniu vašich osobných údajov.
  • Právo na obmedzenie: Máte právo požadovať, aby sme obmedzili spracovanie vašich osobných údajov.
  • Právo na prenosnosť údajov: Máte právo dostať kópiu informácií, ktoré máme k vám v štruktúrovanom, strojom čitateľnom a bežne používanom formáte.
  • Právo odvolať súhlas: Máte tiež právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas, keď spoločnosť Top10Supps.com spoliehala na váš súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Upozorňujeme, že pred tým, ako odpovieme na takéto požiadavky, môžeme požiadať o overenie vašej totožnosti.

Máte právo sťažovať sa orgánu ochrany údajov o našej zbierke a používaní vašich osobných údajov. Ďalšie informácie získate od miestneho orgánu na ochranu údajov v Európskom hospodárskom priestore (EHP).

Predtým sa dozviete viac o tom, ako sa vaše osobné údaje spracúvajú, pokiaľ ide o uchovávanie a prenos.

Ako dlho uchováva Top10Supps údaje


Iné ako osobné Identifikovateľné komentáre k našim príspevkom, e-mailovej adrese alebo mena, ktoré ste s nami zdieľali počas prihlásenia sa na odber, a informácií o našich prispievateľoch a redaktoroch, nemáme žiadne osobné údaje. Väčšina z nich sa vykonáva prostredníctvom služieb, ktoré používame ako Google Analytics a Aweber.

Spoločnosť Top10Supps.com si ponechá vaše osobné údaje len tak dlho, ako je to potrebné na účely stanovené v týchto zásadách ochrany osobných údajov. Vaše osobné údaje budeme uchovávať a používať v rozsahu potrebnom na splnenie našich právnych záväzkov (napríklad, ak sme povinní uchovávať vaše údaje v súlade s platnými zákonmi), riešiť spory a presadzovať naše právne dohody a zásady.

Top10Supps.com bude tiež uchovávať údaje o používaní na účely vnútornej analýzy. Údaje o používaní sa spravidla uchovávajú na kratšiu dobu, okrem prípadov, keď sa tieto údaje používajú na posilnenie bezpečnosti alebo na zlepšenie funkčnosti našej služby, alebo sme zo zákona povinní uchovávať tieto údaje dlhšie.

Ak chcete byť odstránení z nášho zoznamu e-mailov, alebo aby boli vaše komentáre odstránené alebo váš profil prispievateľa odstránený, prosím Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, kontaktuj nás a budeme vyhľadávať a odstraňovať príslušné údaje, ak je to v našich možnostiach.

Zdieľanie informácií


Bez vášho súhlasu nezdieľame vaše osobné údaje so spoločnosťami, organizáciami ani jednotlivcami. Úprimne pre väčšinu našich návštevníkov vidíme štatistiku Google Analytics. Nič priamo osobne identifikovateľné.

Vaše informácie, vrátane osobných údajov, môžu byť prenesené na - a uchovávané na - počítačoch nachádzajúcich sa mimo vášho štátu, provincie, krajiny alebo inej vládnej jurisdikcie, kde sa zákony na ochranu údajov môžu líšiť od zákonov vašej jurisdikcie.

Ak sa nachádzate mimo územia Spojených štátov a rozhodnete sa nám poskytnúť informácie, upozorňujeme vás, že údaje, vrátane osobných údajov, prenášame do Spojených štátov a spracujeme tam. Váš súhlas s týmito Zásadami ochrany osobných údajov, po ktorých nasleduje predloženie takýchto informácií, predstavuje váš súhlas s týmto prevodom.

V podstate to znamená, že naše servery sa nachádzajú v Spojených štátoch.

Niektoré príklady zdieľania osobných údajov

Spoločnosť Top10Supps.com podnikne všetky potrebné kroky na zabezpečenie toho, aby sa s vašimi údajmi zaobchádzalo bezpečne av súlade s týmito Zásadami ochrany osobných údajov a aby nedošlo k prenosu vašich osobných údajov do organizácie alebo krajiny, pokiaľ neexistujú primerané kontroly vrátane bezpečnosť vašich údajov a iných osobných informácií.

Obchodná transakcia

Ak je Top10Supps.com zapojený do fúzie, akvizície alebo predaja aktív, vaše osobné údaje môžu byť prevedené. Pred odoslaním vašich údajov vám poskytneme oznámenie a stane sa predmetom iných zásad ochrany osobných údajov.

Poskytovanie informácií na účely presadzovania práva

Za určitých okolností môže byť spoločnosť Top10Supps.com povinná zverejniť vaše osobné údaje, ak to vyžaduje zákon alebo ako odpoveď na platné žiadosti verejných orgánov (napr. Súd alebo vládna agentúra).

Zákonné požiadavky

Spoločnosť Top10Supps.com môže zverejniť vaše osobné údaje v dobrej viere, že takéto kroky sú potrebné na:

  • Splnenie zákonnej povinnosti
  • Na ochranu a obranu práv alebo majetku Top10Supps.com
  • Zabrániť prípadným nesprávnym konaniam v súvislosti so Službou alebo ich vyšetrovať
  • Ochrana osobnej bezpečnosti používateľov služby alebo verejnosti
  • Na ochranu pred právnou zodpovednosťou

Stojí za zmienku, že naším cieľom je zhromažďovať čo najmenej osobných informácií, ako je to len možné, pretože povaha našich služieb nezávisí od toho, či ich máme. Výhodou našej služby je, že ju môžete získať bezplatne bez toho, aby ste museli zverejňovať veľa informácií o vašom PII.

Udržiavanie informácií v bezpečí


Bezpečnosť vašich dát je pre nás dôležitá, ale nezabudnite, že žiadny spôsob prenosu cez internet alebo spôsob elektronického ukladania nie je garantovaný z dlhodobého hľadiska.

Aj keď sa snažíme o použitie komerčne prijateľných prostriedkov na ochranu vašich osobných údajov, nemôžeme zaručiť jeho absolútnu bezpečnosť.

Pokiaľ ide o naše webové stránky, prijímame preventívne bezpečnostné opatrenia na backende a frontende. Využívame aj Sucuri Security. Ich pečať dôvery sa poskytuje prostredníctvom produktu Sucuri AntiVirus. Monitorovacia služba, ktorá sa používa, vám ponúka pokojnú myseľ, že webová stránka nie je infikovaná. V podstate nastavujú bránu firewall na ochranu lokality pred útokmi, napríklad:

  • Odmietnutie služby (DoS)
  • Skriptovanie medzi lokalitami (XSS)
  • Vzdialená / lokálna inklúzia súborov (RFI / LFI)
  • SQL Injection (SQLi)
  • a ďalšie chyby softvéru.

Tiež platiť pekný cent za dedikovaný server s top hostingové spoločnosti na zaistenie bezpečnosti a rýchlosti.

Signály „Nesledovať“

Naša politika týkajúca sa zákona o ochrane súkromia v Kalifornii (CalOPPA).

Nepodporujeme Do Not Track ("DNT"). Do Not Track je preferencia, ktorú môžete nastaviť vo webovom prehliadači, aby ste informovali webové stránky, ktoré nechcete sledovať. Do Not Track môžete povoliť alebo zakázať návštevu stránky Predvoľby alebo Nastavenia vo webovom prehliadači.

Poskytovatelia služieb tretích strán


Môžeme zamestnávať tretie strany a jednotlivcov, aby sme uľahčili naše služby.

Títo poskytovatelia služieb poskytujú v našom mene špecifickú službu, vykonávajú servisné služby alebo nám pomáhajú pri analýze spôsobu používania našej služby.

Tieto tretie strany majú prístup k vašim osobným údajom iba na plnenie týchto úloh v našom mene a sú povinné nezverejňovať ich alebo používať na žiadne iné účely. Napríklad AWeber uloží vašu e-mailovú adresu a meno (ak ste uviedli).

analytics

Na monitorovanie a analýzu použitia našej služby môžeme použiť poskytovateľov služieb tretích strán.

Google Analytics

Služba Google Analytics je webová analytická služba ponúkaná spoločnosťou Google, ktorá sleduje a hlási návštevnosť webových stránok. Spoločnosť Google používa údaje zhromaždené na sledovanie a monitorovanie používania našej služby. Tieto údaje sa zdieľajú s ďalšími službami Google. Spoločnosť Google môže používať zhromaždené údaje na kontextualizáciu a prispôsobenie reklám vlastnej reklamnej siete.

Môžete zrušiť sprístupnenie vašej aktivity v službe službe Google Analytics nainštalovaním doplnku prehliadača na zrušenie služby Google Analytics. Doplnok zabraňuje tomu, aby JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js a dc.js) zdieľal informácie o aktivitách návštev v službe Google Analytics.

Ďalšie informácie o postupoch ochrany osobných údajov spoločnosti Google nájdete na webovej stránke spoločnosti Google pre ochranu osobných údajov a zmluvných podmienok: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Odkazy na iné stránky


Naša služba môže obsahovať odkazy na iné stránky, ktoré nie sú nami prevádzkované.

Ak kliknete na odkaz tretej strany, budete presmerovaní na stránku tretej strany. Dôrazne vám odporúčame, aby ste si prečítali Zásady ochrany osobných údajov každej stránky, ktorú navštívite. Nemáme žiadnu kontrolu a nepreberáme žiadnu zodpovednosť za obsah, zásady ochrany osobných údajov alebo praktiky stránok alebo služieb tretích strán.

Inzerenti a pridružené spoločnosti

Niektorí z našich reklamných partnerov môžu používať cookies a webové majáky na našich stránkach.

Prečítajte si prosím naše stránka sprístupnenie úplný zoznam reklamných partnerov.

Každý z týchto reklamných partnerov má pre svoju stránku vlastné pravidlá ochrany osobných údajov.

Tieto reklamné servery tretích strán alebo reklamné siete používajú technológiu vo svojich príslušných reklamách a odkazoch, ktoré sa zobrazujú na stránke Top10supps.com a ktoré sa odosielajú priamo do vášho prehliadača. Keď k tomu dôjde, automaticky dostanú vašu IP adresu. Reklamné siete tretích strán môžu používať aj iné technológie (ako napríklad súbory cookie, JavaScript alebo webové majáky) na meranie efektívnosti ich reklamných kampaní a / alebo na prispôsobenie reklamného obsahu, ktorý vidíte na stránke.

top10supplments.com nemá prístup alebo kontrolu nad týmito cookies, ktoré sú použité inzerentov tretích strán.

Súkromie detí


Naša služba nie je určená pre a nie je určená pre osoby mladšie ako 18.

Informácie vedúce k identifikácii osôb vedome nezhromažďujeme od osôb mladších ako 18. Ak ste rodič alebo opatrovník a viete, že nám vaše dieťa poskytlo osobné údaje, kontaktujte nás. Ak zistíme, že sme zbierali osobné údaje od detí bez overenia súhlasu rodičov, podnikneme kroky na odstránenie týchto informácií z našich serverov.

O tejto politike


Z času na čas môžeme aktualizovať naše Zásady ochrany osobných údajov.

Budeme vás informovať o akýchkoľvek zmenách uverejnením novej Zásady ochrany osobných údajov na tejto stránke; bez vášho výslovného súhlasu nebudeme obmedzovať vaše práva.

Ak sú zmeny prominentné, dáme vám vedieť prostredníctvom e-mailu a / alebo prominentného oznámenia o našich Službách predtým, ako zmena nadobudne účinnosť a aktualizovať dátum účinnosti v hornej časti tejto Politiky ochrany osobných údajov.

Odporúčame, aby ste pravidelne preverovali tieto Pravidlá ochrany osobných údajov pre všetky zmeny. Zmeny v týchto pravidlách ochrany osobných údajov sú účinné, keď sú zverejnené na tejto stránke.

Kontakt

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa týchto pravidiel ochrany osobných údajov, kontaktujte nás:


Ďakujeme Vám za vašu čitateľskú dôveru a dôveru!